Emmemoriam 2020

Activiteiten Gedenktocht Emmenmoriam bekend

Zondagavond 9 februari 2020 vindt de tweede Emmemoriam gedenktocht plaats in het Rensenpark Emmen (Voormalig Noorder Dierenpark). Inloop is tussen 17.30  en 20.30 uur. Deze route is geheel verlicht. Langs de route vinden diverse activiteiten plaats.

De route is bedoeld voor iedereen die iemand mist en graag wil herdenken. De toegang is gratis. De activiteiten zijn inmiddels bekend

  • Bij de hoofdingang van het Rensenpark kan een steen worden opgehaald, waar de naam van diegene die gemist wordt, kan worden opgeschreven. Deze steen kan verderop in het park gelegd worden op een speciale plaats.
  • In het Stadstheater is een speciale wensmuur opgesteld waar je een wens kunt achterlaten en een kaarsje kunt branden.
  • In Loods 13 is een zaal ingericht waar foto’s worden getoond, en muziek wordt gedraaid, welke beiden ingezonden kunnen worden via emmemoriam@gmail.com
  • Tussen de Stadsboerderij en Twessers is een Troosthoek ingericht alwaar je met elkaar kunt samenkomen. Twessers verzorgt hier de warme dranken uitgifte.
  • Op het park is een verlichte gedichtenhoek ingericht. Ook gedichten kunnen worden ingezonden via bovenstaand e-mailadres.

De tocht wordt muzikaal ondersteund door o.a. singersongwriter Isa Zwart, pianist Bas Stoker en een live koor, De toegang is gratis.

Emmemoriam is een initiatief van: DLE Emmen, Crematorium de Meerdijk, Monuta en Adevents/stichting Talentblik.

Voor vragen neem gerust contact op via 0591-617936.

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Graag tot ziens op 9 februari a.s.